Mancare de post- tocanita de ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 7 Mar 2016 | 13074 vizualizari

 

Numai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maxim 15 minute. 

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post- tocanita de ciuperci:

Am spalat ciupercile sub jet de apa rece si le-am curatat de pielita, dupa care le-am feliat.

Intr-o tigaie am incins ulei de masline, am adaugat usturoiul taiat apoi ciupercile. Imediat ce s-au patruns (lucru care se intampla cat invarti de cateva ori cu lingura ciupercile) am presarat mararul verde tocat si am condimentat simplu cu sare si piper. 

Puteti servi tocanita de ciuperci cu paine prajita sau cu o mamaliguta alaturi, depinde cum preferati sau cat timp aveti la dispozitie. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post- tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci